Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Schennispleger aangehouden in Mijdrecht

Datum: 22 maart 2011
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Een man werd op maandagmiddag 21 maart aangehouden op verdenking van openbare schennis der eerbaarheid.

Rond 17.15 uur liep een 35-jarige vrouw uit Mijdrecht over de Proostdijstraat. Zij zag dat er een auto geparkeerd stond en dat in de auto een man zat. Toen zij langs de auto liep, zag zij dat de man een ontbloot onderlijf had en zichzelf aan het bevredigen was. De Mijdrechtse schreef het kenteken en de kleur van de auto op en liep direct naar het politiebureau. Daar vertelde zij het bovenstaande. Terwijl een agent haar aangifte opnam, gingen andere agenten naar de Proostdijstraat. Daar bleek dat de auto was verdwenen.

Agenten keken in de omgeving naar de auto en de verdachte uit. Daarbij zagen zij de auto op de Provinciale weg N201 in de richting van Uithoorn rijden. De bestuurder, een 24-jarige man uit Uithoorn, voldeed aan het door de getuige opgegeven signalement en werd aangehouden.

De agenten brachten hem over naar het politiebureau. Daar is hij verhoord en hij bekende de openbare schennispleging. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Skischool Amstelveen

Terug

Skischool Amstelveen