Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Klussteigers gestolen in Mijdrecht en Loenen: wie herkent de drie mannen of Volvo V70

Datum: 09 oktober 2024
Bron: Petershotnews.nl

In de nacht van maandag op dinsdag is er een aanhangwagen vol met steigers gestolen in Mijdrecht. Een nacht later vond een zelfde diefstal plaats in Loenen aan de Vecht. In beide gevallen kwamen de verdachten precies klokslag 00:00 uur aan met een Volvo.

In de nacht van maandag op dinsdag vond de diefstal plaats bij Schildersbedrijf en spuiterij van Zuylen aan de Constructieweg in Mijdrecht. Klokslag 00:00 uur werd de nog geen twee maanden oude aanhanger vol met klussteigers gestolen. Opvallend detail: de verdachte kwam aan in een donkere Volvo V70 met één kapotte koplamp. Het bedrijf heeft inmiddels aangiften gedaan.

Een nacht later, in de nacht van dinsdag op woensdag, werd er nog geen 15 kilometer verder een zelfde diefstal gedaan. Opnieuw kwam rond 00:00 uur een donkere Volvo V70 met één kapotte koplamp het terrein oprijden van een Technisch Installatie Bedrijf in Loenen aan de Vecht. Drie mannen koppelen de aanhangwagen met bouwsteigers aan en rijden weg. Ook van deze diefstal is aangifte gedaan.

Heeft u meer informatie over de diefstallen? Neem dan contact op met de politie via 0900 - 8844. 

 

laatst bijgewerkt op: 9 okt 2024 18:57



Family Mijdrecht





Terug

Family Mijdrecht