Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

StartDeal bij Skischool Amstelveen t/m 8 september

Datum: 05 september 2024
Bron: Skischool Amstelveen

In de berggebieden bereidt men zich al voor op een royale laag sneeuw. Dat kan maar één ding betekenen: het langverwachte wintersportseizoen breekt weer aan. Dit is hét moment om je uitgebreid voor te bereiden, en waar anders dan bij Skischool Amstelveen kun je deze voorbereiding zo doelgericht aanpakken?

Boek je StartDeal vóór 8 september

Dit jaar is er geen Open Dag bij Skischool Amstelveen, maar een mooie 'StartDeal': bij 10 lessen krijg je 1 gratis les cadeau. Alleen verkrijgbaar tot en met 8 september 2024!! Let wel even op: iedereen boekt de lessen steeds eerder en vanaf de opening kan het al druk zijn. Dus als je deze of een andere leskaart koopt, wacht dan niet tot het laatste moment om lessen te boeken, maar doe dat zo snel mogelijk.

Echter, onze focus reikt verder dan enkel het aanleren en verbeteren van skivaardigheden. Jouw ski- en snowboardmateriaal speelt een cruciale rol op de piste en daarom bieden wij bij Skischool Amstelveen ook een hoogwaardige onderhoudsservice aan voor jouw ski's en snowboards.

Dus op één locatie een totaalaanbod: van de voorbereiding van jouw skimateriaal tot het aanleren van technieken. En gezellig aan de skibar na afloop kijken naar de lessen onder het genot van een heerlijke koffie of ander drankje. Met Skischool Amstelveen combineer je het nuttige met het aangename, onder ons motto: “Skischool Amstelveen, daar word je beter van!” Maak je klaar voor een seizoen vol plezier en succes op de besneeuwde hellingen, en verzeker jezelf van perfect geprepareerde ski- en snowboardmaterialen voor een optimale wintersportervaring.

Koop op tijd je StartDeal-leskaart (of een andere leskaart) en boek nu al jouw lessen voor het komende seizoen.

Meer informatie www.skischoolamstelveen.nl 

laatst bijgewerkt op: 5 sep 2024 08:43



Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht