Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brandweervrouwen van Mijdrecht belanden in het water tijdens quiz avontuur

Datum: 21 april 2024
Bron: 0297.nl

Afgelopen zaterdag namen de vrijwillige brandweervrouwen van Mijdrecht deel aan het SBS-programma 'De Kwis met Ballen' met als doel een geldprijs van 25.000 euro te winnen voor een gezamenlijke reis naar de Malediven. De vijf dappere dames, Bianca, Christel, Deirdre, Marleen en Marlous, hebben heel wat uitdagende situaties meegemaakt, maar zijn ze nu bang voor water?

Het idee van ‘De Kwis met Ballen’ is dat bij een fout antwoord er iemand van het vijfkoppige team in het water belandt. Blijft er minimaal één over bij de laatste vraag, dan wacht een cheque van 25 mille. Gaat iedereen eerder kopje onder, dan is de geldprijs lager.

Marloes, die het idee opperde om deel te nemen, was de eerste die in het water belandde, gevolgd door Christel en Bianca. Deirdre, vol vertrouwen in haar antwoord, volgde niet veel later. Marleen die alleen overbleef kreeg een totale error toen zij de vraag kreeg welk modemerk door jongeren gebruikt wordt als synoniem voor goed. Met een blinde gok belandde ook zij in het water.

Uiteindelijk verlieten de brandweervrouwen de quiz met een geldprijs van 5.000 euro. Hoewel het niet genoeg is voor een reis naar de Malediven, zullen ze waarschijnlijk een korter tripje maken, mogelijk naar Barcelona, Texel of gewoon uit eten in Mijdrecht.

De vrijwiliige brandweervrouwen zijn in het programma te zien vanaf 11min. en 50sec.

laatst bijgewerkt op: 21 apr 2024 07:58Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht