Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Dronebeelden tonen ravage grote brand slachterij De Hoef

Datum: 12 april 2024
Bron: Petershotnews.nl / luchtopname.nl

Een dag na de zeer grote brand in De Hoef is van bovenaf duidelijk te zien hoe groot de ravage is. De slachterij ligt volledig in de as.

De brand begon donderdag 11 april rond 9.40 uur en werd door de stevige wind flink aangewakkerd. De brandweer kon door de hoeveelheid rookontwikkeling niet naar binnen en moest blussen van buitenaf. Hoe de brand is ontstaan, is volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio niet duidelijk. "Volgens ooggetuigen kwam er rook vanuit de machines, maar dit moet nog goed worden onderzocht."

Op de vrijdagochtend gemaakte dronebeelden is ook goed te zien dat de aangrensende woningen bespaard zijn gebleven door het snel ingrijpen van de brandweer. 

25 jaar geleden

De vrouw van de eigenaar van het bedrijf zegt dat ze enorm geschrokken is en was de hele dag bang dat haar huis weer zou afbranden. Dat gebeurde namelijk 25 jaar geleden ook al een keer. Toen zat het bedrijf nog aan de woning van de familie vast en had het huis een rieten dak. Alles brandde af. "Het duurt jaren voordat je daar een beetje van bent hersteld." Nu staat het huis iets van het bedrijf af en heeft het geen rieten dak. "Gelukkig, dat wilde ik echt niet meer."


laatst bijgewerkt op: 12 apr 2024 15:11Karwei Vacatures Mijdrecht

(c) www.luchtopname.nl


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht