Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Scooterrijder beroofd van scooter in Abcoude

Datum: 08 april 2024
Bron: Politie

Aan het Dokter van Doornplein in Abcoude is zondagavond een scooterrijder beroofd van zijn scooter. De politie is direct een onderzoek gestart. De verdachten zijn niet aangetroffen. Heb jij iets gezien of gehoord, meld je dan. Vind jij het spannend om met de politie in gesprek te gaan? Dat is heel begrijpelijk. Als je anoniem wilt melden kan dat ook, je gegevens worden dan niet doorgeven aan de politie.

Zondag 7 april rond 22:15 uur wordt het 17-jarige slachtoffer uit Abcoude aangesproken door twee donkergeklede mannen. Een van de mannen heeft zijn hand in zijn zak en zegt dat hij het slachtoffer neerschiet als hij zijn scooter niet afgeeft. Ook zegt hij dat het slachtoffer de politie niet mag bellen.

Als het slachtoffer dan zijn scooter afgeeft, een grijze Piaggio met opvallende blauwe velgen, gaan de twee verdachten er vandoor richting de nabijgelegen voetbalvelden. Beide mannen hebben een getinte huidskleur, droegen donkere kleding en hadden zwarte helmen op. Ze zijn ongeveer 1.70 meter lang.

Mogelijk hebben de twee verdachten al vaker toegeslagen en hebben zij ook andere slachtoffers bedreigd als zij zich melden bij de politie.

Meld anoniem

Heb jij meer informatie over deze scooterdiefstal, of weet je misschien wie erachter zit? Misschien ben jij zelf het slachtoffer geworden van een soortgelijke diefstal in de omgeving van Abcoude? Meld je dan. Dat kan geheel anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. M. is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit. Wie jij bent blijft dan onbekend, ook bij de politie. Je kan ook contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen via 088 - 661 77 34.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het weten via het tipformulier van de politie.

 

laatst bijgewerkt op: 8 apr 2024 18:43Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht