Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

AJOC Festival 2024, ‘we gaan het gewoon weer doen!’

Datum: 01 maart 2024
Bron: Ingezonden stukken

Na het grootse succes van vorig jaar krijgt het AJOC Festival wederom een terugkeer. Op 14, 15 en 16 juni 2024 zullen er weer nieuwe AJOC Festival herinneringen worden gemaakt onder velen liefhebbers van het welbekende feestweekend te Molenland in Mijdrecht.

De complete line-up is inmiddels vrijgegeven en werd de afgelopen weken al gedeeld op de socials van het festival. Met onder andere Q-music de foute party, Jeroen van der Boom, Pater Moeskroen en vele andere bands en artiesten op het podium; beloven dit weer ouderwets gezellige feestavonden te worden. De zondag staat zoals vanouds in het teken van gezelligheid met een veelzijdig binnen- en buitenprogramma voor jong en oud. Op de familiedag kunnen de kleintjes onder ons een dansje wagen met het Kids DJ-team en Bella Ballon. Ook voor de voetballiefhebbers is er gelegenheid om op de familiedag naar de eerste EK wedstrijd van het Nederlands elftal te kijken. Dit onder het genot van een koud biertje, in onze openlucht bioscoop! Neem voor het gehele programma en de line-up gerust een kijkje op de vernieuwde website www.ajocfestival.nl en houd de socials in de gaten voor het laatste nieuws en de ticketverkoop. De early bird- en reguliere verkoop van de tickets voor het AJOC Festival 2024 gaan op vrijdag 1 maart om 12:00 uur in de verkoop op de website, vroege beslissers krijgen korting!

Ook dit jaar wordt het AJOC Festival georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Een mix van jong tot oud en velen nieuwe vrijwilligers hebben zich inmiddels aangesloten om te ondersteunen bij de voorbereidingen van het festival. De organisatie is erg trots op de grote groep sponsoren die het festival rijk is, zij sluiten zich ook dit jaar weer één voor één aan en zonder deze sponsoren is het niet mogelijk dit feestweekend te realiseren. Dus lijkt het je leuk te helpen als vrijwilliger of het festival te ondersteunen in de vorm van sponsoring? Op de website is de sponsorbrochure in te zien en is aanmelden via het sponsorformulier binnen no time geregeld!

De organisatie is met zijn verschillende commissies alweer in volle gang en zij zijn het over één ding eens; ook dit jaar zal het dak van de tent gaan! Zit je klaar op 1 maart?

laatst bijgewerkt op: 1 mrt 2024 08:37Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht