Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Dode in Loenen is vrouw (34), zwaargewonde man (55) aangehouden

Datum: 02 januari 2024
Bron: Ad.nl

De politie heeft een 55-jarige bewoner aangehouden vanwege betrokkenheid bij de dood van een 34-jarige vrouw in Loenen aan de Vecht. Vermoedelijk gaat het om de partner van de vrouw, die op nieuwjaarsdag door agenten dood in haar woning werd aangetroffen. 

Lees ook: Overleden persoon en zwaargewonde man gevonden in Loenen aan de Vecht.

Wat zich precies in de woning aan de Kickestein in Loenen aan de Vecht heeft afgespeeld, is nog onbekend. De politie is een dag na het drama nog bezig met het onderzoek in de woning, schrijft het AD. Buurtbewoners vertellen dat het oudste kind van het gezin, een jongetje van 8 jaar oud, ’s ochtends naar een buurman was gerend nadat hij zijn vader zwaargewond in de achtertuin had aangetroffen. Het jongetje is samen met zijn zusje (5) opgevangen door buren en later door familie opgehaald.

De buurman slaat alarm en de hulpdiensten ontfermen zich over de zwaargewonde vader in de tuin. Maar als agenten onderzoek in de woning doen, vinden ze op de eerste verdieping het lichaam van een 34-jarige vrouw, de moeder van de kinderen en de partner van de man die in de tuin ligt.

In het ziekenhuis

De vader (55) is vandaag door de politie aangemerkt als verdachte en in het ziekenhuis aangehouden. Hij is inmiddels voorgeleid en zit in volledige beperking. Dat betekent dat de man geen contact mag hebben met familie en vrienden, alleen met zijn advocaat. De man ligt nog wel gewond in het ziekenhuis.
 
Het gezin woonde pas sinds het voorjaar in hun woning aan de Kickestein in de gemeente Stichtse Vecht. In april 2022 verkocht het gezin hun eerdere woning om samen een jaar lang in een camper door Europa te reizen.

Tekst: Ad.nl

laatst bijgewerkt op: 2 jan 2024 16:31Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht