Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Geen grote incidenten tijdens jaarwisseling Uithoorn

Datum: 02 januari 2024
Bron: Ingezonden stukken

De jaarwisseling in de gemeente Uithoorn is zonder grote (vuurwerk)incidenten verlopen.

Burgemeester Pieter Heiliegers (Openbare Orde en Veiligheid): ,,Onze hulpdiensten zoals, politie, brandweer en handhaving stonden op scherp en dat heeft er mede toe geleid dat we kunnen spreken over een beheersbare nacht.

De hulpdiensten moesten een paar keer in actie komen. Naast de kleine containerbrandjes moest er een autobrand geblust worden in de omgeving van de Romeflat. Ook ontstond er een andere brand in een kelderbox bij de Romeflat. En de brandweer moest rond 0.30 uur in actie komen bij een brand die was ontstaan in een schuur aan de Albert Verweylaan. De brandjes waren door adequaat handelen snel onder controle.

Burgemeester Heiliegers: ‘Ik ben alle hulpdiensten ontzettend dankbaar voor hun inzet. Zij leggen hun eigen veiligheid in de waagschaal voor onze veiligheid. Op het moment dat velen van ons genieten van een feestje, staan zij op straat. Daar heb ik heel veel respect voor. Uiteraard ben ik blij dat we geen grote incidenten hebben gehad en ik hoop dat veel mensen hebben kunnen genieten van een mooie jaarwisseling.’Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht