Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vrachtwagen met pakketten kantelt op A2 bij Vinkeveen

Datum: 05 oktober 2023
Bron: RTV Utrecht

Op de A2 bij Vinkeveen is in de nacht van woensdag op donderdag een vrachtwagen geladen met postpakketten op zijn kant in de middenberm beland. De vrachtwagen blijft de hele dag, zeker tot na de avondspits, in de berm liggen zodat deze op een rustiger moment weggehaald kan worden.

Foto's: Koen Laureij

Het ongeluk gebeurde even na 3.30 uur vannacht op de rijbaan richting het zuiden. Het lijkt er op dat de vrachtwagen eerst de vangrail rechts geraakt heeft en vervolgens over de snelweg richting de berm is geschoven. Een aanwezige persfotograaf meldt dat de chauffeur zelf uit de vrachtwagen is geklommen, over eventuele verwondingen is nog niets bekend.

In de directe nasleep van het ongeluk werden vier van de vijf rijbanen afgesloten. Inmiddels is er nog één rijbaan dicht. De vangrail is beschadigd geraakt en wordt in de loop van de dag gerepareerd. Tijdens die reparatie worden één of twee rijstroken gesloten en zal er een lagere maximum snelheid gelden. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk.

laatst bijgewerkt op: 5 okt 2023 11:39Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht