Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Hulpdiensten rukken massaal uit voor melding A2 Breukelen

Datum: 15 september 2023
Bron: PetersHotnews.nl

Vrijdagmiddag rond 15 uur zijn veel hulpdiensten opgeroepen voor een mogelijk voertuig te water bij de oprit van de A2 bij Breukelen.

Vele brandweervoertuigen, ambulances en politie auto's werden naar het incident gestuurd. De duikers hebben meerdere keren gezocht in het water rondom de oprit. Op de A2 ontstond een file vanwege de zoekactie tussen Vinkeveen en Breukelen.

Een woordvoerder van de politie verklaarde om 16 uur dat de zoekactie gestaakt werd en er niets aangetroffen is op die locatie. Echter werd er op een andere plek nog gezocht. Ook daar werd niets gevonden.

Voertuig mogelijk in berm
Later bleek dat een voertuig mogelijk in de berm terecht gekomen te zijn, richting het water te hebben gereden, wat de melder gezien heeft. Het voertuig bleek vervolgens toch weer op de weg terecht gekomen te zijn en heeft zijn weg vervolgt. 

Tip van de politie
De politie geeft graag een tip. Mocht zoiets gebeuren dat je van de weg raakt, maar toch weer netjes op de weg uitkomen, .bel dan altijd even met de politie om te melden dat alles goed gaat en waar dit gebeurd is. Andere weggebruikers alarmeren bij het zien van dit soort manouvres, maar na bijna twee uur bleek het dus loos alarm gelukkig. 

De oprit van Breukelen richting Utrecht was afgesloten voor alle verkeer, wat zorgde voor veel verkeer op de binnenwegen rondom Breukelen en Vinkeveen.

laatst bijgewerkt op: 15 sep 2023 17:08Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht