Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Randweg Oost en Hollandsedijk Uithoorn tijdelijk eenrichtingsverkeer - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Randweg Oost en Hollandsedijk Uithoorn tijdelijk eenrichtingsverkeer

Datum: 12 juli 2011
Bron: Provincie Noord-Holland

Vanaf 12 juli tot en met eind september zijn de Randweg Oost en de Hollandsedijk in Uithoorn ingesteld als eenrichtingsverkeer.

De rijrichting vanaf de Zijdelweg is vanaf nu alleen mogelijk richting de Amsteldijk Zuid. De omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven. Weggebruikers dienen rekening te houden met vertraging.

Omleidingsroute
De rijroute voor gemotoriseerd verkeer is ingesteld via de Randweg Oost, over de Hollandsedijk richting de Amstel, tot aan de Middenweg Bovenkerkerpolder. Om overlast voor bewoners te minimaliseren, blijft op het laatste gedeelte van de Hollandsedijk tweerichtingsverkeer mogelijk. De Amsteldijk en de Wiegerbruinlaan zijn onderdeel van de omleidingsroute.

Het bouwverkeer zal geladen over de Randweg Oost en de Hollandsedijk rijden en leeg terugrijden via de Wiegerbruinlaan naar de Zijdelweg. De omleidingen gelden niet voor (brom)fietsers.

Veendijk is niet berekend op zwaar transport
Voor de aanleg van de nieuwe N201 vinden er de komende maanden veel (zand)transporten plaats over de Hollandsedijk richting het Aquaduct in de Amstel. De Hollandsedijk is de enige aanvoerroute voor de bouw van het aquaduct. Deze oorspronkelijke veendijk is echter niet berekend op het zware en vele bouwverkeer, waardoor de weg schade ondervindt. Dit kan voor onveilige rijsituaties zorgen. In overleg met de gemeenten Amstelveen en Uithoorn is daarom besloten eenrichtingsverkeer in te stellen om de veiligheid op de dijk te blijven garanderen.

N201+
De provincie realiseert de vernieuwing van de N201 in het gebied tussen Hoofddorp en Amstelhoek. In het project wordt samengewerkt met de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Haarlemmermeer en Uithoorn. De nieuwe weg verbetert de leefbaarheid, bereikbaarheid en verkeersveiligheid in het gebied en levert een bijdrage aan het versterken van de economische kracht van de regio.

Klik hier voor de plattegrond (PDF).

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht