Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Kinderen zwaargewond bij ongeluk Oosterlandweg Mijdrecht

Datum: 27 maart 2021
Bron: Petershotnews.nl

Zaterdagochtend heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Oosterlandweg in Mijdrecht. Twee kinderen raakten zwaargewond na een aanrijding met een auto.

Het ongeluk gebeurde zaterdagochtend rond 8:50 uur op het kruispunt van de Oosterlandweg met de Tuinderslaan. De twee kinderen staken met hun fiets waarschijnlijk het kruispunt over toen zij werden geschept. Eén van de slachtoffertjes belandde via de voorruit van de personenwagen midden op het wegdek. Zij raakte zwaargewond. De ander kwam in de berm terecht.

Hulpdiensten rukten massaal uit en de Oosterlandweg werd volledig afgesloten. Vanwege de ernst van het letsel werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar vanwege de lange aanvliegroute werd deze gecanceld.

De slachtoffertjes zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De Oosterlandweg is naar verwachting nog de hele ochtend afgesloten. De politie roept getuigen van het ongeluk op om contact op te nemen via 0900 - 8844.

laatst bijgewerkt op: 27 mrt 2021 10:56Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht