Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Stratenmakers helpen man uit te water geraakte auto Mijdrecht

Datum: 21 december 2020
Bron: Petershotnews.nl

Twee stratenmakers hebben maandagochtend het leven van een man gered. Zij schoten te hulp toen een automobilist te water raakte.

De stratenmakers waren aan het werk aan het voetpad langs Dukaton toen er een straat verder een auto te water raakte. De werklui twijfelde geen moment en schoten direct te hulp. Één van hen sprong in het water om het slachtoffer uit zijn voertuig te halen. Omstanders en de brandweer hebben hem vervolgens op de kant geholpen en overgedragen aan de ambulance.

De automobilist raakte te water langs de Frank in Mijdrecht. De man verliet net zijn eigen invalidenparkeerplek toen hij waarschijnlijk iets te veel gas gaf. Hij schoot door de berm het water in. Het slachtoffer raakte lichtgewond.

De stratenmaker is met een nat pak naar huis gereden voor een warme douche. De mannen bleven nuchter onder de daad. ''De uitvoerder reed net langs en appte dat we niet aan het werk waren'' vertelt één van de twee. Hij moest er om lachen en heeft het verhaal aan zijn leidinggevende verteld. Die gaf vervolgens aan dat ze een knap staaltje werk hebben verricht en het niet erg was als ze een langer pauze houden. ''Al neem ik wat vrije uren op, de reddingsactie was het meer dan waard'' eindigt de stratenmaker zijn verhaal. 

Lees ook: Beschonken automobilist rijdt brug in drieën Vinkeveen

laatst bijgewerkt op: 21 dec 2020 13:57Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht