Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie ontmantelt drugstruck in Kockengen

Datum: 08 december 2020
Bron: Petershotnews.nl

De politie heeft maandagavond een drugstruck ontmanteld in Kockengen. De vrachtwagen werd maandagmiddag gevonden, waarna een uitgebreid onderzoek volgde.

Een specialist van de brandweer kwam maandagmiddag assisteren toen de truck aan de Portengen gevonden werd. De wagen stond op een oprit van woonboerderij welke een aantal jaar geleden verhuurd is als antikraak woning. Na een uitgebreid onderzoek bleek het om een drugsgerelateerde vrachtwagen te gaan.

Maandagavond werd de truck ontmanteld door de LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen), een speciaal team van de politie. Het team treedt vooral op bij het ontmantelden van drugslab's en incidenten met chemische stoffen.

Het team ging voorzichtig te werk en haalden tientallen vaten uit de vrachtwagen terwijl rechercheurs de zaak verder onderzochten. Vanwege de gevaarzetting en pottenkijkers op afstand te houden werd de Portengen volledig afgesloten.

De politie wilde dinsdag nog weinig kwijt over de vondst. Martin de Wit, Woordvoerder van Politie Midden-Nederland, laat weten dat het onderzoek in volle gang is. ,,We zijn daarom terughoudend met het delen van informatie'' laat hij desgevraagd weten. Wel wist hij te vertellen dat er nog geen aanhoudingen zijn vericht.

 

laatst bijgewerkt op: 8 dec 2020 15:21Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht