Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Duizenden euro's schade door vandalisme bij sportvereniging De Hoef

Datum: 21 november 2020
Bron: Petershotnews.nl

De Hoefse Sport Vereniging (HSV69) is afgelopen week slachtoffer geworden van vandalisme. Sponsorborden langs het sportveld zijn moedwillig vernield.

De sportvereniging was vorige week nog goed gemutst. Zij kregen van de Rabo Clubsupport actie maar liefst €1917,05 gedoneerd. Een mooi sponsorbedrag wat zij in deze lastige corona-tijd, waarbij de sportvereniging zonder inkomsten uit de kantine, goed konden gebruiken. Maar het geldbedrag lijkt nu besteed te moeten worden aan vandalisme.

Enkele sponsorborden van belangrijke sponsoren zijn afgelopen week moedwillig vernield. Sommige zijn door tweeën getrapt en bij andere zijn alleen de hoeken eraf geslagen. Het bestuur van de club schat het schadebedrag op ruim €3000,- . Zij zoeken getuige die meer informatie hebben over de vernieling en overwegen aangifte te doen. Mocht u iets gezien of gehoord hebben, neem dan contact op met Kees Bakker via 06 537 806 00.

Het bestuur laten weten erg geschrokken te zijn van het vandalisme en heeft direct stappen onder nomen om dit in de toekomst te voorkomen. Zij hebben het sportcomplex inmiddels voorzien van camerabewaking.

laatst bijgewerkt op: 21 nov 2020 12:58Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht