Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie breekt zeecontainers Wilnis open in onderzoek naar illegaal vuurwerk en houdt verdachte aan

Datum: 16 oktober 2020
Bron: Petershotnews.nl

De politie heeft vrijdagmiddag een aantal zeecontainers opengebroken in Wilnis. Dit naar aanleiding van een onderzoek naar illegaal vuurwerk.

In de omgeving van Tiel (provincie Gelderland) heeft de politie donderdag een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen. Agenten hebben de herkomst hiervan onderzocht en stuitten op een locatie in Wilnis.

Mogelijk zou de opslag gevestigd zijn op een boerenerf aan de Padmosweg in Wilnis. Daar staan tientallen zeecontainers. De meeste van die containers worden allemaal apart verhuurd. Agenten hebben in overleg met de eigenaar van het terrein de sloten open geknipt of door geslepen waarna zij naar binnen konden.

Illegaal vuurwerk troffen de agenten niet aan. Wel stuitten zij op een lading gestolen goederen. De huurder van deze container is direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De politie zet het onderzoek naar het illegaal vuurwerk voort, maar hoopt ook de gestolen goederen te kunnen koppelen aan een diefstal waarvan aangifte is gedaan.

laatst bijgewerkt op: 16 okt 2020 13:55Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht