Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Snelheidsmaniak aangehouden na ongeval N201 Amstelhoek

Datum: 07 april 2020
Bron: Petershotnews.nl

Een snelheidsduivel heeft dinsdagavond op de N201 bij  Amstelhoek een ravage aangericht. Hij botste op een andere auto en vluchtte daarna weg in een andere auto.

Het verkeersongeluk gebeurde rond 20.15 uur toen een zwarte Audi met hoge snelheid op een tegenligger botste. De snelheidsduivel vloog daarop uit de bocht en plonsde in een sloot. “Het was een harde klap, ik zag een enorme golf water”, vertelt een ooggetuige tegen Hart van Nederland.

 Opgepikt door andere auto

Toch klommen er al snel drie mannen uit de te water geraakte auto. Ze leken er zonder kleerscheuren vanaf gekomen te zijn. Terwijl de ooggetuige de hulpdiensten belde, zag ze tot haar grote verbazing hoe de veroorzaker van het verkeersongeluk in een andere auto stapte en wegreed. “De bestuurder kroop uit de auto, belde iemand en was binnen vijf minuten opgehaald.”

De passagiers liepen na de aanrijding een weiland in, maar werden later door agenten teruggehaald. Één van hen verklaarde de bestuurder te zijn en werd aangehouden. De politie wist de echte snelheidsduivel korte tijd later op te sporen. Hij bleek onder invloed te zijn en werd opgepakt.

De bestuurder en passagier van de zilveren Peugeot die geraakt werd, bleven ongedeerd. De chauffeur werd voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

laatst bijgewerkt op: 8 apr 2020 12:17Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht