Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

33-jarige man door geweld om het leven gekomen, politie zoekt passanten

Datum: 15 maart 2020
Bron: Politie.nl

De man die gisteravond dood werd gevonden in het Amsterdam-Rijnkanaal bij Breukelen is een 33-jarige man uit Zandvoort. Hij is door geweld om het leven gekomen.

Zaterdagochtend, even voor 11 uur, kreeg de politie een melding over een verdachte situatie aan de Kanaaldijk-Oost langs het Amsterdam-Rijnkanaal. Dat is iets ten zuiden van de Breukelerbrug ter hoogte van de voetbalvelden. De melding was aanleiding voor de politie om in de omgeving van die locatie in het water te gaan zoeken. In het water werd een auto en het lichaam van de 33-jarige man uit Zandvoort gevonden. De man was op zaterdag als vermist opgegeven.

De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een rechercheteam samengesteld. Bij het onderzoek kan het team de hulp van getuigen goed gebruiken. Het kan dan gaan om passanten, maar bijvoorbeeld ook schippers. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord tussen vrijdag 13 maart en zaterdagochtend 14 maart? Weet u meer over deze zaak? Laat het dan weten. Ook mensen met een bewakingscamera in de directe omgeving van de locatie wordt gevraagd deze beelden veilig te stellen en contact op te nemen met de politie. Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Tips doorgeven kan ook via onderstaand tipfomulier of via de website van Meld Misdaad Anoniem.

laatst bijgewerkt op: 15 mrt 2020 16:25Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht