Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Blokhut gemolesteerd op Vinkeveense Plassen en boten gestolen

Datum: 04 maart 2020
Bron: Petershotnews.nl

Vandalen hebben afgelopen week flink huisgehouden op een legakker in de Vinkeveense Plassen. Een blokhut is compleet vernield en twee boten zijn van het eiland gestolen.

Toen de eigenaar bij zijn recreatie-eiland tegen de Botshol aankwam was het flink schrikken. Alle ruiten van zijn blokhut waren ingegooid, vermoedelijk met brandblussers. Eenmaal binnen hebben de vandalen al het servies kapot gesmeten en de stoelen in het water gegooid. 'Oude' kleding hebben zij uit de kasten getrokken en naar buiten gesleept en zelfs de prullenbak konden niet blijven staan.

Aan de legakker lagen ook nog twee boten. Zowel een gele Spitfire al grijze Zodiac (rubberbootje) zijn gestolen net als een benzinetank met blauw beveiligingsslot en een Yamaha buitenboordmotor.

Van de daders, maar ook van de twee motorboten ontbreekt nog ieder spoor. De eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 4 mrt 2020 07:21Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht