Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
A-side media neemt webactiviteiten Presenter over - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

A-side media neemt webactiviteiten Presenter over

Datum: 26 september 2011
Bron: A-side media

Websitespecialist A-side media B.V. uit Mijdrecht neemt per 1 oktober de technische activiteiten over van het Utrechtse online communicatie bureau Presenter. Als onderdeel van de overeenkomst verhuizen vier programmeurs van Presenter naar A-side media.

A-side media is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en hosten van weboplossingen voor kleine tot grote organisaties. Het bedrijf excelleert in de techniek die past bij een specifiek project. Presenter is een online communicatiebureau, waar een team van 25 webspecialisten werkt aan het optimaliseren van de online communicatie van opdrachtgevers.
De 100 techniek klanten van Presenter, plus alle techniek en hosting-activiteiten, worden overgenomen door A-side media.

"Een mooie win-win situatie; wij kunnen ons team uitbreiden met twee php-programmeurs en twee webmasters en Presenter kan zich beter toeleggen op haar core business: webredactie en webmanagement, wat wij weer kunnen aanbieden aan onze klanten," aldus Youri Lieberton, directeur/eigenaar van A-side media B.V.

"Het wordt een beetje inschikken op kantoor met vier nieuwe medewerkers, maar dat is slechts tijdelijk; er wordt momenteel hard gebouwd aan onze nieuwe kantoorlocatie aan de Industrieweg 15 in Mijdrecht."

Op deze locatie wordt een groot mediacomplex gerealiseerd waar ook andere communicatiedisciplines worden gehuisvest, waaronder Roadworks, SolidQ IT, PRWORKS en De Groene Venen. Youri Lieberton: "Hier hebben straks alle bedrijven de ruimte om gestaag door te groeien in hun expertise."

De bouw moet eind dit jaar gereed zijn; begin 2012 nemen de bedrijven er hun intrek.

www.a-side.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht