Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Burenruzie in Mijdrecht, twee aanhoudingen

Datum: 05 april 2012
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Twee buurmannen kregen het aan het begin van de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 april aan de stok met elkaar. Beiden werden aangehouden.

Rond 00.15 uur kreeg de politie de melding van een burenruzie op de Industrieweg, waarbij iemand zou zijn mishandeld. Agenten gingen ter plaatse en spraken eerst met een 33-jarige bewoner. Hij verklaarde al langer een conflict met zijn 38-jarige buurman te hebben over geluidsoverlast. Dat was vanavond geëscaleerd, waarbij een schermutseling tussen de mannen was ontstaan en een deur van de woning van de 33-jarige man sneuvelde en een ruit van de woning van de 38-jarige man. De 33-jarige had letsel aan zijn arm en gezicht en deed aangifte. Agenten gingen vervolgens naar de woning van de 38-jarige man en hielden hem aan. Hij bleek eveneens hoofdletsel te hebben en beschuldigde op zijn beurt zijn buurman van mishandeling en deed eveneens aangifte. Daarop werd ook de 33-jarige man aangehouden.

Beide verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht en zij zijn voor nader onderzoek ingesloten. Omdat beide mannen hoofdletsel hadden, kwam een ambulance naar het politiebureau. Zij werden onderzocht, maar hoefden niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Uit het verhoor van beide mannen zal moeten blijken wat er precies is gebeurd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht