Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Delen busstation Uithoorn vernield - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Delen busstation Uithoorn vernield

Datum: 15 april 2012
Bron: ingezonden stukken

ingezonden stuk:
"Vanochtend vroeg kwam mijn zoon op het busstation Uithoorn aan na een gezellige avond weg in Amsterdam.

Hij wilde op mijn fiets die hij daar in de fietsenrekken had gestald, weer naar De Kwakel terug fietsen, maar kon de fiets nergens meer vinden.
Wel zag hij een enorme ravage om zich heen. Plantenbakken zijn leeg gerukt, fietsen uit de rekken gerukt, bushalte gesloopt.
Toen ik hem op de scooter ging halen, vond ik in de fietstunnel onder de Zijdelweg mijn fiets terug, samen met 2 lotgenoten.
Met uitzondering van het frame is alles stuk, zelfs de wielen en het stuur gebroken.
Brokstukken van mijn fiets, bovenop het viaduct, bewijzen dat de fietsen één of meerdere keren de Zijdelweg op zijn gesjouwd om daarna van meters hoogte naar beneden te worden gegooid.

De bushalte ter hoogte van Burg. Kootpark was de afgelopen tijd al meerdere keren gesloopt. Vervolgens is er cameratoezicht geplaatst door middel van BouWatch. Om een of andere reden is deze een aantal dagen geleden verwijderd, en ja hoor, nu ligt ook die bushalte weer helemaal in elkaar.

Ik wil nog niet weten hoe het busstation er straks uit komt te zien na de grootscheepse opknapactie.
Het lijkt me raadzaam om een vast camera-toezicht mee te nemen in de verbouwing. Zo kan het niet langer."

Er wordt aangifte gedaan door de eigenaar van de fiets. De politie Amsterdam-Amstelland is blij met getuigen. Iets gezien? Bel 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht