Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO'S ] Nacht van Neptunus 2015 Vinkeveen weer een succes

Datum: 08 september 2015
Bron: Ingezonden stukken

Het weer zat in de dagen voorafgaand aan de nacht van Neptunus niet erg mee, regen en wind waren veelvuldig aanwezig. Neptunus was daarom blij verrast dat er toch een heleboel boten varen gekomen om mee te varen met de tocht.

Klik hier voor alle foto's.

Iets voor negen uur deed Neptunus zijn drietand aan en volgde langzaam zijn route over de Vinkeveense Plassen die zich toch langzaam meer en meer vulde met boten. Rond kwart over tien werd er voor zandeiland 4 in de duikzone een vuurwerk show gegeven alle bezoekers en deelnemers konden minuten lang genieten van een mooie show, hier werd goed uitgepakt.

De tocht werd langzaam beëindigd weer bij zandeiland 8 ter hoogte van de starttoren die weer duidelijk herkenbaar verlicht was. Hier ging Neptunus over tot het uitreiken van de verschillende prijzen.

Mooist verlichte vaartuig

  1. Brandweer vereniging Vinkeveen en Waverveen prachtig mooi verlichte rode haan met Waterstaart en voorop een oude brandweerwagen die ook volop water verspreide.
  2. Sweet en Pink
  3. Goden en godinnen de boot werd bemand door instructeurs van de Zeilschool Vinkeveense Plassen.

Origineelst verlichte vaartuig

  1. Veronica . een tot oud zendschip omgebouwd schip Veronica
  2. Spook het schip dat eruit zag alsof er spoken waren van Eef v leeuwen
  3. “Als je geen tijd hebt”

Actueelst verlichte vaartuig

  1. Boer zoekt vrouw, de Borgergangers zijn naarstig op zoek naar een vrouw en naar verluid hebben de meeste er een gevonden.
  2. VMA van Bart Kooijman
  3. Bunny en de kapitein.

De aanmoedingsprijs ging dit jaar naar China van de Zeeverkenners groep Abcoude.

Neptunus heeft na de prijs uitreiking nog even persoonlijk de leden Van de Brandweer vereniging Vinkeveen en Waverveen geluk gewenst met hun 70 jarig bestaan. Hierna was de nacht van Neptunus ten einde en werd langzaam de thuishaven opgezocht.

De bezoekers maar vooral de deelnemers die toch een leuke en mooi versierde boot hadden hartelijk bedankt voor de inspanning en Neptunus hoopt jullie allen weer te zien op zaterdagavond 3 september 2016.

Klik hier voor alle foto's.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Skischool Amstelveen

Via 0297 TV


Terug

Skischool Amstelveen