Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Getuigen gezocht na verkeersruzie Baambrugge Zuwe Vinkeveen

Datum: 20 februari 2015
Bron: politie

Vinkeveen - Op woensdag 18 februari 2015 vond er op de Baambrugse Zuwe een verkeersincident plaats, waarbij één voertuig aanzienlijke schade opliep. De politie is vooral op zoek naar twee getuigen, die tijdens het incident voorbij zijn gefietst.

Rond 16:00 uur hadden twee bestuurders, een 21-jarige en 39-jarige inwoonsters van Vinkeveen, woorden met elkaar op de Baambrugse Zuwe richting de Herenweg. Vervolgens reed de 21-jarige bestuurster, verder waarna de 39-jarige bestuurster van een zwarte BMW haar voor de T-splitsing van de Herenweg tot stilstand dwong. Hierbij zou de bestuurster van de zwarte BMW de auto van de andere partij vernield te hebben door een deuk in het portier te veroorzaken.

Getuigenoproep
De politie vraagt met name of de twee fietsers die uit de tegenoverstelde richting voorbij zijn gereden vanaf de Herenweg richting de Vinkenkade, zich te melden. Meerdere mensen die op woensdagmiddag getuigen zijn geweest van het incident, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Vinkeveen via 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht