Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

N201 afgesloten vanaf Hofland t/m Veenweg (Industrieterrein) Mijdrecht

Datum: 12 augustus 2013
Bron: petershotnews.nl

In de zomerperiode vindt groot onderhoud plaats aan de N201 tussen Amstelhoek (Tienboerenweg) en Vinkeveen (Herenweg) in opdracht van de provincie Utrecht. Tussen 12 juli en 2 september werkt de aannemer 7 dagen per week en 24 uur per dag om de hinder voor het verkeer zo kort mogelijk te laten zijn. De N201 tussen Amstelhoek en Vinkeveen is gedurende de hele periode afgesloten voor doorgaand verkeer.

Het groot onderhoud betreft het vervangen van de deklaag, inclusief een gedeelte van de onderliggende constructie. Groot onderhoud aan de provinciale wegen vindt periodiek plaats en is noodzakelijk voor de verkeersveiligheid en het wegcomfort.

De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats waarbij steeds een ander weggedeelte op de schop gaat en wordt afgesloten om het werk te kunnen uitvoeren.

Werkzaamheden 12-16 augustus
Fase 3 van het werk vindt plaats vanaf 12 augustus, 05:00 uur tot 16 augustus, 20:00 uur.
In deze fase werkt de aannemer op het wegvak van de N201 tussen de Veenweg en Hofland.
Doorgaand verkeer mag er niet door, bestemmingsverkeer wordt ter plaatse omgeleid.
Een kaartje met de locatie van de wegafsluiting en de omleidingsroutes voor doorgaand verkeer en bestemmingsverkeer is te vinden op www.provincie-utrecht.nl/n201

Data en locaties van de volgende fasen zijn ook te vinden op de website.

Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning noodgedwongen wat naar achteren schuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn.

Nadere informatie
Voor informatie over het project en de wegafsluitingen en omleidingsroutes kunt u de website raadplegen: www.provincie-utrecht.nl/n201

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Luchtfoto werkzaamheden N201 thv Veenweg Mijdrecht (Industrieterrein)Luchtfoto werkzaamheden N201 thv Veenweg Mijdrecht (Industrieterrein)
Terug

Family Mijdrecht