Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Fietsendieven aangehouden in Abcoude

Datum: 10 augustus 2013
Bron: petershotnews.nl

Abcoude - De politie is naarstig op zoek naar de eigenaar van een zwarte damesfiets. De fiets werd donderdag 9 augustus uit de stalling van het NS-station gestolen. Op verdenking van deze diefstal arresteerde de politie twee jongens van 14 en 15 jaar uit Amsterdam. Voor de afwikkeling van de zaak tegen de twee jongens is een aangifte belangrijk, vandaar de oproep aan de eigenaar om zich met spoed te melden!

Alerte getuige

Rond 16.05 uur meldde een alerte getuige dat hij zag hoe twee jongens aan fietsen 'rommelden' die stonden in een stalling aan de Spoorlaan. De melder vertelde verder dat een van hen een betonschaar bij zich had en omschreef de gedragen kleding. Agenten gingen direct op de melding af en troffen op de Amsterdamsestraatweg twee jongens met de gestolen fiets aan. Het tweetal voldeed aan het kledingsignalement en een jongen had inderdaad een betonschaar in zijn handen. Het doorgeknipte slot werd in de stalling in het fietsenrek aangetroffen. Het tweetal is ingesloten voor onderzoek en verhoor.

Oproep eigenaaar aangifte doen!

De gestolen fiets is van het merk Limit, type Classic, zadel van het merk Selle san Remo. De achterstandaard is met een rood elastiek vastgemaakt aan de bagagedrager. De politie vraagt de eigenaar met spoed kontakt op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844 voor het opnemen van een aangifte.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht