Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Fietsje Sofia aangetroffen op Bachlaan Aalsmeer

Datum: 25 juli 2013
Bron: RTV NH & PetersHotnews.nl

Aalsmeer - De politie is op zoek naar de 7-jarige Sofia uit Aalsmeer. Zij wordt sinds woensdagmiddag vermist.Het meisje is voor het laatst gezien op de Mozartlaan in Aalsmeer.

Zij is daar mogelijk in het gezelschap van een blanke, slanke vrouw vertrokken. Sofia droeg op het moment van haar verdwijning een roze badpak, spijkerrok en paarse slippers. Zij fietste op een roze glitterfiets met een mandje.

UPDATE
Bij de Bachlaan in Aalsmeer is na tips het fietsje van het meisje gevonden. Dit laat de politie aan petershotnews.nl weten. De politie heeft het vermoeden dat Sofia mee is met een bekende van haar. Getuigen hebben gezien hoe het meisje rustig en ontspannen met de vrouw mee fietste.

Geen Amber-alert en foto
De reden om geen Amber-alert te gebruiken is omdat er volgens de politie geen levensgevaar is. Wel vraagt de politie om getuigen zich te melden. De zoekactie naar het meisje gaat verder. De politie geeft voorlopig geen foto vrij van het meisje. Ze vinden dit een twee zwaar middel, wat teveel inbreuk maakt op de privacy.

TERUG GEVONDEN
Ga naar http://www.petershotnews.nl/nieuws/23845/pls-rt-vermiste-sofia-aalsmeer-in-goede-gezondheid-gevonden voor de laatste informatie, ze is vijdag 26 juli om 11.30 uur teruggevonden.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Video: Aram Mukanay / Spanknieuws.nl
Terug

Family Mijdrecht