Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
[FOTO] Automobilist belandt in sloot in Abcoude - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO] Automobilist belandt in sloot in Abcoude

Datum: 06 juni 2013
Bron: politie

Abcoude - Een automobilist belandde op woensdagavond 5 juni in een sloot. Hij bleek een behoorlijke slok te veel op te hebben.

Rond 21.15 uur reed een 43-jarige racefietser uit Bussum over de Voetangelweg, komende uit de richting van Oudekerk aan de Amstel en gaande in de richting van Abcoude. Voor hem reed een auto, maar omdat die langzaam reed, wilde de fietser hem inhalen. De automobilist liet hem er kennelijk expres niet langs, waarop de fietser een foto van het kenteken maakte en de politie belde. Toen de automobilist door had dat er een foto werd gemaakt, gaf hij gas en reed weg.

Nat pak
Ongeveer tweehonderd meter verderop zag de Bussummer dat de automobilist met zijn auto een sloot in was gereden. De automobilist klom met een nat pak uit de auto, liep naar een nabij gelegen woning en ging er naar binnen.

Onder de douche
Vervolgens zag de Bussummer dat er nog een auto aan kwam rijden en dat die hetzelfde erf op reed. Uit de auto stapte een jongeman, die eveneens naar binnen ging. Inmiddels kwamen agenten ter plaatse. Zij spraken met de tweede automobilist, een 23-jarige jongeman uit Oudekerk aan de Amstel. Hij vertelde dat de eerste automobilist, een 24-jarige Abcoudenaar, onder de douche stond. Op verzoek van de agenten haalde hij hem daaronder vandaan.

Allebei te veel gedronken
Uit blaastesten bleek dat zowel de eerste als de tweede automobilist te veel hadden gedronken. De agenten hielden hen aan en brachten hen over naar het politiebureau. De Abcoudenaar blies 615 ug/l, in de richting van drie keer het wettelijke maximum van 220 ug/l. Zijn maatje, een beginnend bestuurder, blies 150 ug/l, bijna twee keer het wettelijke maximum van 88 ug/l. Tegen beide jongemannen is proces-verbaal opgemaakt en de Abcoudenaar moest zijn rijbewijs inleveren.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht