Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Overval Mijdrecht en Nieuwkoop op TV West en RTV Utrecht - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Overval Mijdrecht en Nieuwkoop op TV West en RTV Utrecht

Datum: 15 april 2013
Bron: politie

Ook deze week roept de politie in het regionale opsporingsprogramma Team West de hulp in van de kijkers bij het oplossen van misdrijven. Ook zal er woensdag aandacht worden besteed aan de zaak in Mijdrecht op RTV Utrecht in het programma Bureau Hengeveld, klik hier.

Dinsdag 16 april komen, onder voorbehoud, de volgende zaken aan bod:

Overvallen juweliers Nieuwkoop/Mijdrecht
Op zaterdagochtend 10 november wordt er bij juwelier Swaab in Mijdrecht in de Dorpstraat een overval gepleegd. Twee daders komen de zaak binnen en slaan de vitrines kapot. De daders gaan na de overval weg op een blauwe scooter met een rode buddyseat, welke later werd teruggevonden in de buurt van de Adelhof in Mijdrecht.

Op zaterdag 23 februari kort na 11.00 uur wordt juwelier ’t Gouden Hart aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop overvallen. Twee mannen bedreigen meerdere personen met een vuurwapen en een derde overvaller wacht bij de voordeur met een scooter. Twee overvallers zitten inmiddels vast, naar de derde wordt nog gezocht. De politie heeft reden om aan te nemen, dat deze mannen verantwoordelijk zijn voor beide overvallen en roept daarom de hulp van de kijkers in.

In korte tijd twee overvallen in Boskoop
Op woensdag 6 maart wordt omstreeks 11.40 uur Juwelier Does aan de Koninginneweg in Boskoop overvallen door een gewapende man. Deze overval hebben is al eerder in Team West geweest, waar een aantal belangrijke tips uit voortkwamen. De recherche is nog steeds op zoek naar een getuige, die ten tijde van de overval buiten opnamen heeft staan maken met een mobieltje. Op maandag 25 maart omstreeks 08.00 uur is er een poging overval op de Aldi aan de Puttelaan in Boskoop. Twee medewerkers rijden de broodkarren naar binnen de winkel in. Op het moment dat een van de medewerkers binnen is en de ander buiten, komen er twee overvallers op hen af. Uiteindelijk slaan de overvallers zonder buit op de vlucht. Omdat deze overvallen voor de politie, duidelijk een overeenkomst hebben, laten we deze twee overvallen zien.

Straatroof Spaarnestraat Den Haag
Een vrouw werd zaterdag 16 februan 2013 het slachtoffer van een straatroof op de Spaarnestraat. Een man beroofde haar van haar tas, terwijl twee andere mannen toekeken. De vrouw werd, omdat zij haar tas niet losliet, door de man in haar buik getrapt. Van de mannen zijn camerabeelden beschikbaar.

Straatroof Raamstraat Den Haag
Op 16 februari vond er een straatroof plaats op de Raamstraat thv de Grote Marktstraat. Het slachtoffer, die samen met twee vrienden liep, werd omstreeks 17.30 uur aangesproken door een man die vertelde dat hij op iemand leek waar hij nog geld van kreeg. Van de verdachte worden duidelijke camerabeelden getoond in de uitzending.

Sieraden Laak
De recherche van bureau Laak heeft bij een verdachte een grote hoeveelheid gouden sieraden aangetroffen die afkomstig zijn van waarschijnlijk meerdere woninginbraken door heel Nederland. De sieraden zijn op gefotografeerd en de vraag is wie deze sieraden herkent als zijn of haar eigendom.

Lipstickdief Hillegom
Een nog onbekende man komt op vrijdag 8 maart bij een filiaal van het Kruitvat in Hillegom binnen. Hij vertoont opvallend gedrag en heeft een tas, die ondanks dat hij hem draagt, open blijft staan. Wanneer de man de winkel weer verlaat, gaat het alarm niet af, maar de winkelier vertrouwt het niet en de beveiligingsbeelden bekijken. Op de beelden zien is te zien dat de man een partij lipsticks in zijn kennelijk geprepareerde tas doet. Wie is deze man?

Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Uitzending
Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 18.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht