Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 11 januari 2010
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Politie houdt beschonken automobilist aan
In de nacht van woensdag 6 januari op donderdag 7 januari heeft de politie rond 1.15 uur op de Ophelialaan een 30-jarige man aangehouden. Tijdens een controle moest de verdachte een blaastest afleggen waaruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij is meegenomen naar het bureau waar een promillage van ruim 1.4 werd vastgesteld. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Politie arresteert winkeldief voor diefstal en bedreiging
De politie heeft donderdag 7 januari omstreeks 14.30 uur in een winkel op de Ophelialaan een 58-jarige man uit Aalsmeer aangehouden. De verdachte werd door winkelpersoneel aangehouden nadat hij de kassa was gepasseerd zonder een aantal etenswaren af te rekenen. Hierbij wilde de verdachte een winkelwagen tegen het personeel aangooien. Ook dreigde hij hen te slaan. De man is door de politie meegenomen naar het bureau waar hij voor onderzoek in verzekering is gesteld.

Auto weg bij inbraak uit garage
Tussen vrijdag 8 januari 22.00 uur en zaterdag 9 januari 9.00 uur is een auto ontvreemd uit een garage aan de Moerbeistraat. Het gaat om een zwarte Volkswagen Passat met kenteken 94-BKR-9. Een zijdeur van de garage werd geforceerd, waarna het voertuig is weggenomen.

Man aangehouden voor vernieling - Hoofddorp

De politie heeft in de nacht van donderdag 7 januari op vrijdag 8 januari rond 3.00 uur op de Spaarnepoort een 40-jarige man uit Aalsmeer aangehouden. De politie kreeg de melding dat er op de Machineweg ruiten waren vernield. Daar aangekomen werd de politie aangesproken door getuigen. De verdachte lag in het water. De politie hielp hem uit het water, waarna hij zijn woning in rende. Hij weigerde de deur open te doen voor de agenten, waarop agenten een ruit vernielden en de woning binnengingen. De man werd door ambulancepersoneel vervoerd naar het ziekenhuis ter controle. Getuigen verklaarden dat deze man verschillende ruiten van woningen en bedrijven had vernield op de Machineweg. Na controle in het ziekenhuis is de verdachte meegenomen naar het bureau waar hij voor onderzoek in verzekering is gesteld.

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht