Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Drukke week voor 'gouden' Sauerbreij - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Drukke week voor 'gouden' Sauerbreij

Datum: 27 februari 2010
Bron: RTV Utrecht

Nicolien Sauerbreij uit De Hoef heeft komende week weinig tijd om te genieten van haar olympische titel op het snowboard-onderdeel parallel reuzenslalom.

De 30-jarige snowboardster heeft dinsdag bij aankomst van de Nederlandse ploeg de publiekshuldiging in Haarlem, een dag later het bezoek bij koningin Beatrix en donderdag vertrekt ze naar Moskou, waar ze van plan is deel te nemen aan de wereldbekerwedstrijd.

Sauerbreij leidt in het wereldbekerklassement van de parallel reuzenslalom. "En dat klassement wil ik ook winnen," zei de snowboardster vrijdagavond (plaatselijke tijd) in Vancouver. Voor vertrek naar Moskou wil ze donderdag ook nog een paar rondjes boarden in SnowWorld in Zoetermeer.

Over haar toekomst wilde ze vrijdag in Canada nog niets kwijt. Sauerbreij gaat in elk geval een seizoen door. Volgend jaar is de strijd om de wereldtitel in La Molina, waar ze eerder op de steile piste al een wereldbekerwedstrijd won. La Molina behoort tot haar favoriete wedstrijden. "Ik ben nog niet bezig met de toekomst. Ik ga eerst hier van genieten. De rest komt later wel."

Miljoenen televisiekijkers zagen vrijdagavond hoe snowboardster Nicolien Sauerbreij in Vancouver olympisch goud veroverde op de parallel reuzenslalom. De gehele finale trok gemiddeld 3,9 miljoen kijkers. Tijdens de finale afdaling van Sauerbreij zaten zelfs 4,4 miljoen mensen voor de buis.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht