Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Krantenverkoper Lindeboom Mijdrecht opgepakt - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Krantenverkoper Lindeboom Mijdrecht opgepakt

Datum: 17 november 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Naar aanleiding van vele klachten over een Straatnieuws verkoper bij de ingang van de Lindeboom hebben agenten het gedrag van deze man enige tijd geobserveerd.

Hieruit bleek dat de verkoper mensen nariep, vastpakte en uitschold. Hierop is de verkoper aangehouden voor hinderlijk gedrag en overgebracht naar het politiebureau.

Bij het natrekken van de man bleek dat hij was geschorst door Straatnieuws vanwege eerdere misdragingen en mocht ook geen kranten meer verkopen.

De kranten zijn in beslag genomen en de verkoper is met een bekeuring van 90 euro voor hinderlijk gedrag de straat op gestuurd.

Deze week was de verkoper hiervoor ook al bekeurd en gewaarschuwd niet meer deze standplaats in te nemen. Tevens werd zijn pas ingenomen en teruggezonden naar het Straatnieuws kantoor.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht