RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Aanhouding bij inval in Wilnis

Datum: 11 september 2020
Bron: Petershotnews.nl / Politie

Maandagmorgen is er een inval geweest op de Mandemaker in Wilnis. De woning werd door de politie rond 8.00 uur binnen gevallen.

De verdachte deed in eerste instantie niet open. Nadat een gespecialiseerd bedrijf begonnen was met het open maken van de deur gaf de verdachte toch gehoor via het keukenraam. 

Na onderhandelingen en het duidelijk maken dat er een bevel tot aanhouding en doorzoeking van de woning was, deed de verdachte toch open. Hij werd direct aangehouden en is overgebracht naar het cellencomplex.

De politie kon de hele week niets zeggen over de aanhouding. In eerste instantie werd gedacht dat het met een ander onderzoek te maken had, wat vrijdagavond bekend is geworden. Later bleek dit niet het geval. Waarom de man aangehouden is, is nog niet duidelijk.

Twee Mercedessen zijn in beslag genomen.

laatst bijgewerkt op: 12 sep 2020 08:35
De verdachte deed uiteindelijk toch open na een gesprek via het keukenraam. De politie was al bezig om het slot open te breken.De verdachte deed uiteindelijk toch open na een gesprek via het keukenraam. De politie was al bezig om het slot open te breken.Terug